Πολιτική Απορρήτου

Lorem ipsum dolor sit amet . Οι χειριστές γραφικών και τυπογραφικών το γνωρίζουν καλά, στην πραγματικότητα όλα τα επαγγέλματα που ασχολούνται με το σύμπαν της επικοινωνίας έχουν μια σταθερή σχέση με αυτές τις λέξεις, αλλά τι είναι αυτό; Lorem ipsum είναι ένα εικονικό κείμενο χωρίς καμία έννοια.

Είναι μια ακολουθία των λατινικών λέξεων που, καθώς είναι τοποθετημένες , μην διαμορφώνετε προτάσεις με πλήρη αίσθηση, αλλά δώστε ζωή σε ένα δοκιμαστικό κείμενο χρήσιμο για τη συμπλήρωση χώρων που στη συνέχεια θα καταληφθούν από κείμενα ad hoc που αποτελούνται από επαγγελματίες της επικοινωνίας.

Είναι σίγουρα το πιο διάσημο κείμενο placeholder ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις που διακρίνονται από τη σειρά με την οποία επαναλαμβάνονται οι λατινικές λέξεις.

Το Lorem ipsum περιέχει τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται περισσότερο, μια πτυχή που σας επιτρέπει να έχετε μια επισκόπηση της απόδοσης του κειμένου σε όρους επιλογής γραμματοσειράς an d μέγεθος γραμματοσειράς .

Όταν αναφέρεται στο Lorem ipsum, χρησιμοποιούνται διαφορετικές εκφράσεις, δηλαδή γέμισμα κειμένου , εικονικό κείμενο , τυφλό κείμενο ή κείμενο κράτησης θέσης : Εν ολίγοις, το νόημά του μπορεί επίσης να είναι μηδέν, αλλά η χρησιμότητά του είναι τόσο ξεκάθαρη ώστε να περάσει τους αιώνες και να αντισταθεί στις ειρωνικές και σύγχρονες εκδόσεις που ήρθαν με την άφιξη του διαδικτύου.